Έφυγε για Λονδίνο η η Δέσποινα Βανδή χωρίς τον Βασίλη Μπισμπίκη

Η Δέσποινα Βανδή, πέρα από επιτυχημένη τραγουδίστρια, δοκιμάζεται τα τελευταία χρόνια και ως κριτής στο Just The 2 of Us, που θα ξεκινήσει πάλι μέσα στις επόμενες ημέρες του Φεβρουαρίου, όπως έχει ήδη ανακοινωθεί. Την ώρα, όμως, που οι προετοιμασίες είναι πυρετώδης και γίνεται ένας χαμός στο κανάλι του ALPHA, για αυτό τον λόγο, εκείνη αποφάσισε να απομακρυνθεί και να κάνει ένα μικρό ταξίδι μόνη της, μέχρι το Λονδίνο.

Η κάμερα της εκπομπής Open Weekend της πέτυχε, μάλιστα, στο αεροδρόμιο και εκείνη αποκάλυψε πως ο λόγος που φεύγει από την Αθήνα είναι η κόρη της, Μελίνα Νικολαΐδη, την οποία θα επισκεφθεί στο μέρος όπου σπουδάζει. Οι δυο τους είναι πολύ δεμένες και η μητέρα της 18χρονης την στηρίζει σε όλα της τα βήματα, ακόμη και στην σχέση της με τον Αλέξανδρο Πολυχρονιάδη

Ταξίδι για τα μάτια της κόρης της κάνει η Δέσποινα Βανδή

Πέρα, όμως, από την κόρη της, η ίδια μίλησε και για το μουσικό σόου και με μία λέξη έδωσε το σύνθημα για την εκκίνησή του λέγοντας χαρακτηριστικά: «Ξεκινάμε».

Survivor All Star: ΝΕΑ Βόμβα από τον μισθοφόρο! Ο Ατζούν Ιλίτζαλι παλεύει να σώσει το ριάλιτι – Δεν το δέχονται οι παίκτες! (φωτογραφίες)

Τη βλέπει και χαίρεται από ψηλά η Ζωή Λάσκαρη: Ποιος είναι ο σύντροφος της εγγονής της, Ζένιας Μπονάτσου