Κατιάνα Μπαλανίκα: «Ο Γιώργος Μαρίνος δεν είναι στη ζωή κανενός, δεν νομίζω ότι θέλει να έχει επικοινωνία με κανέναν μας»

Η Κατιάνα Μπαλανίκα έδωσε συνέντευξη και αναφέρθηκε στο θέατρο, τον Γιώργο Μαρίνο, αλλά και τις άσχημες συμπεριφορές που αντιμετώπισε στον χώρο του θεάματος.

Η γνωστή ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Στούντιο 4» κι αρχικά, αναφέρθηκε στις «τάσεις φυγής» που την πιάνουν ανά διαστήματα.

«Την εποχή που ήμουν στις μεγάλες μου δόξες ήταν που τα παράτησα όλα. Είχα μια τάση μεγάλη να φύγω τότε. Είμαι του φευγιού γενικά, το είχα από μικρή αυτό, δεν το έχω εξηγήσει μέσα μου. Γιατί να το κάνω; Να κάτσω να αναπολώ “ποιος, τι και γιατί;”. Έτσι αισθανόμουν, αυτό έκανα», είπε χαρακτηριστικά.

Όπως ανέφερε στη συνέχεια, πάντα υπήρχαν πράγματα που την ενοχλούσαν στον χώρο του θεάματος. «Προφανώς και θα υπήρχαν πράγματα που θα με πείραζαν. Πολλά με έπνιγαν, μπορεί και να τα έχω μοιραστεί. Προτιμάω να φύγω από κάπου, όταν ενοχλούμαι, γιατί αν το πολεμήσω ή θα τσακωθώ πάρα πολύ άσχημα ή θα φωνάξω. Δεν καταλαβαίνουν οι άνθρωποι. Το 99% δεν καταλαβαίνει, όταν λες τον λόγο που φεύγεις ή που δεν μπορείς άλλο ή που δεν σου αρέσει αυτό. Σου λένε μπούρδες», εξήγησε.

Όσο για τον Γιώργο Μαρίνο, ανέφερε πως έχει απομακρυνθεί από όλους και έχει επιλέξει να είναι μακριά από τη δημοσιότητα.

«Ο Γιώργος δεν είναι στη ζωή κανενός. Δεν νομίζω ότι θέλει να έχει επικοινωνία με κανέναν μας. Είναι ένα μεγάλο κεφάλαιο της ζωής μου, τεράστιο κεφάλαιο. Είναι ένας από τους ανθρώπους της ζωής μου κι ένας μεγάλος δάσκαλος, έχω μάθει πολλά από εκείνον», είπε χαρακτηριστικά.

Κλείνοντας, συμπλήρωσε: «Αν δεν ήταν ο Γιώργος, μπορεί να πήγαινα στο Ελεύθερο Θέατρο, τότε που το άρχιζαν στο Άλσος. Όταν μου έκαναν τα παιδιά πρόταση, ο Κώστας Αρζόγλου δηλαδή, είχα ξεκινήσει ήδη με τον Γιώργο και τους είπα όχι. Και με την Άννα Παναγιωτοπούλου και με τον Σταμάτη Φασουλή είμαστε φίλοι από τη σχολή. Εκεί μέσα κάναμε επιθεωρήσεις».

Πηγή

Γιώργος Μανίκας για Αλεξάνδρου και Τούνη: «Τους χαίρομαι γιατί έχουν δύναμη, βάλλονται συνεχώς»

Survivor All Star: Πυρ και μανία ο Κρις Σταμούλης – «Βόμβα» από τον Γιώργο Ασημακόπουλο!