Μετάνιωσε πικρά η Χριστίνα Λαμπίρη: «Δεν είμαι καθόλου περήφανη που έκανα αυτό το πράγμα»

Η Χριστίνα Λαμπίρη βρέθηκε στην εκπομπή «Γεια σου», σήμερα, Σάββατο και μίλησε στη Μαρία Μπακοδήμου για την καριέρα της στην τηλεόραση, αλλά και την απόφαση που πήρε ν’ απομακρυνθεί από αυτή.

Η Χριστίνα Λαμπίρη δεν ήταν περήφανη για τις εκπομπές που έκανε στην τηλεόραση

Όπως υπογράμμισε η παρουσιάστρια και δημοσιογράφος «μετατοπίστηκε το ενδιαφέρον του κόσμου από τους καλλιτέχνες, τραγουδιστές, ηθοποιούς και το lifestyle που προβάλαμε σε πρόσωπα τηλεοπτικά… Έπρεπε με κάποιο τρόπο να γίνω και εγώ μέρος αυτού του παιχνιδιού αλλιώς… Δε μπορούσα να το κάνω όμως αυτό ρε Μαρία. Θα μου πεις δε το έκανες; Δεν έκρινες; Ναι, χωρίς να είμαι περήφανη γι’ αυτό. Το έκανα γιατί ήταν η δουλειά μου. Δε σημαίνει όμως ότι αυτό ήταν όλη μου η ζωή. Όταν τελείωνε αυτό το 2ωρο, 3ωρο, έκανα άλλα πράγματα, πήγαινα στην οικογένειά μου και το παιδί μου».

Ο σύζυγος της Χριστίνας Λαμπίρη ήταν αυτός που την έσωσε στη φωτιά στο Μάτι

Σχετικά με την τραγική πυρκαγιά στο Μάτι, η Χριστίνα Λαμπίρη επεσήμανε «στο Μάτι ήμουν εκεί δεν με ειδοποίησε κανένας. Ό,τι και να περιγράψει ο οποιοσδήποτε για το Μάτι πραγματικά δεν μπορεί να αποδώσει την αλήθεια. Να αποδώσει αυτό που έζησε ο κόσμος. Ήμουν στο σπίτι και έφυγα ξυπόλητη. Δεν έτρεξα προς τη θάλασσα και με βοήθησε ο σύζυγός μου σε αυτό. Η δική μου η λογική έλεγε να πάω κατευθείαν στη θάλασσα. Είναι σίγουρο ότι δεν θα προλάβαινα να φτάσω. Η ταχύτητα της φωτιάς ήταν απίστευτη. Επίσης όλη η σκάλα που κατέβαινε στη θάλασσα ήταν καλυμμένη από δέντρα. Ήταν παγίδα. Δεν θα προλάβαινα ποτέ».

 

Ελένη Φουρέιρα: Στο γυμναστήριο με… γόβες η τραγουδίστρια λίγο πριν γεννήσει

Δεν τρώει ποτέ μακαρόνια κι ακόμη 2 πράγματα: Αυτά τρώει η Ελένη Μενεγάκη και δεν παίρνει γραμμάριο στα 53 της