«Μισώ όλες τις γυναίκες του κόσμου, μέσα σε μια μέρα μας πήραν το παιδί»: Καθηλώνει η Ευδοκία Ρουμελιώτη

Η Ευδοκία Ρουμελιώτη αποκάλυψε τα πάντα για τη μητρότητα και τη διαδικασία υιοθεσίας που είχε ξεκινήσει, η οποία δεν κατάφερε να ολοκληρωθεί.

Η ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Μαμάδες», όπου και εξήγησε αρχικά, πώς προέκυψε η υιοθεσία. «Έκανα αφήγηση παραμυθιών και θεατρικό παιχνίδι σε νοσοκομεία με παιδιά εγκαταλελειμμένα ή που έχουν ειδικές ανάγκες. Αυτή η διαδικασία έφερε στην ζωή μας το παιδάκι αυτό, αλλά τελικά δεν εξελίχθηκε καλά», δήλωσε.

«Με έναν τρόπο δέθηκα με αυτό το παιδί, δεν ξέρω πώς και μου είπαν πως θα φύγει από το νοσοκομείο και θα πάει σε ίδρυμα. Τον πήραμε σπίτι και περάσαμε 3,5 χρόνια μαζί του», συμπλήρωσε στη συνέχεια η Ευδοκία Ρουμελιώτη.

Ωστόσο, παρά τα 3,5 χρόνια που έζησε μαζί του, τελικά της πήραν το παιδί μέσα σε μία ημέρα, λόγω προβλημάτων υγείας, τα οποία αντιμετώπιζε. «Τον είχαμε πάρει σπίτι, περάσε 3,5 χρόνια μαζί μας και μας είπαν πως δεν ολοκληρώνεται η υιοθεσία και μέσα σε μία ημέρα, το πήραν το παιδί. Επειδή είναι ένα παιδάκι με πολλά προβλήματα υγείας και με ειδικές ανάγκες. Δεν το έχουμε ξεπεράσει ακόμα όλο αυτό», εξήγησε η Ευδοκία Ρουμελιώτη.

Τέλος, αναφέρθηκε στα μπότοξ και παραδέχτηκε πως κάνει και δεν το κρύβει, αφού προτιμά να μεγαλώνει όμορφα, όπως είπε, ενώ μίλησε και για τον γιο της.

«Μισώ όλες τις γυναίκες του κόσμου γιατί νιώθω ότι μια γυναίκα θα μου πάρει το παιδί μου. Αυτό πρέπει να το δουλέψω στην ψυχοθεραπεία», είπε με χιούμορ.

 

1,5 μήνα μετά τη γέννα: Η Τούνη δείχνει το σώμα της & αποκαλύπτει το μυστικό “όπλο” για επίπεδη κοιλίτσα

“Αχ βρε γύπα, δεν αλλάζεις”: On air “πέσιμο” του Κώστα Κόκλα στη δημοσιογράφο της Γερμανού “Θα περάσουμε καλά”