“Μουδιασμένη” η Παπαχαραλάμπους: “Χθες ο γιος μου ήταν κάπου και όταν του είπα «πάρε με όταν φτάσεις» δαγκώθηκα”

Φανερά επηρεασμένη από την επικαιρότητα, η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται».

Η ηθοποιός βρέθηκε το μεσημέρι της Κυριακής (05/03) στην εκπομπή του Alpha «Καλύτερα δε γίνεται» και συνομίλησε με τη Ναταλία Γερμανού με επίκεντρο την πρόσφατη τραγωδία στα Τέμπη.

Πιο συγκεκριμένα, εκφράζοντας αρχικά την επιθυμία να μην παρευρεθεί μια τέτοια ημέρα στο πλατό, η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους εξομολογήθηκε πως «είναι κάτι που μας ξεπερνάει. Εγώ πολλές φορές, όπως νομίζω και όλοι, βάζω τον εαυτό μου στη θέση των άλλων ανθρώπων.

Λες, θα μπορούσε να είναι τα παιδιά μου ή κάποιος δικός μου άνθρωπος. Είναι ένα μέσο το οποίο όλοι οι άνθρωποι κάποια στιγμή το έχουμε χρησιμοποιήσει και δεν υπάρχουν λόγια».

Και συνέχισε η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους:

«Θα το σκεφτόμουν, ναι, τα παιδιά μου να φύγουν στο μέλλον από αυτή την χώρα. Αισθάνομαι ότι αυτή τη στιγμή όλα είναι στην τύχη.

Και το τραμ έχει πρόβλημα και ο προαστιακός έχει πρόβλημα, διάβασα κάτι και για την εναέρια κυκλοφορία, άρα αισθάνεσαι ότι όλα είναι στην τύχη και ζούμε κατά τύχη μάλλον.

Δεν έχει δηλαδή συμβεί κάτι γιατί κάποιοι άλλοι άνθρωποι, προφανώς και οι υπάλληλοι του ΟΣΕ, έκαναν υπεράνθρωπες προσπάθειες για να μη συμβεί κάτι τέτοιο».

«Χθες, κάποια στιγμή, ο μεγάλος μου γιος ήταν κάπου και του λέω την φυσική αυτή φράση “πάρε με όταν φτάσεις”. Και την ώρα που το είπα δαγκώθηκα γιατί πραγματικά πόσοι συνάνθρωποι είπαν σε κάποιον άλλον άνθρωπο τη φράση “πάρε με όταν φτάσεις” και ποτέ δεν έλαβαν αυτό το τηλεφώνημα», ανέφερε, επίσης, η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της Ναταλίας Γερμανού στον Alpha..

 

Σε μοναστήρι η Ιωάννα Τούνη: Με μακριά φούστα κι όπως δεν την έχουμε ξαναδεί, στον Αγίο Εφραίμ με τον γιο της

Survivor All Star Spoiler 06/03: E ρε γλέντια στο σημερινό επεισόδιο… (vid)