Νέα «βόμβα» στο Survivor! Παίκτες φέρονται να κατηγορούν άνθρωπο της παραγωγής για «χυδαία συμπεριφορά» σε βάρος τους (Pics)

Πρωτοφανείς καταστάσεις φαίνεται να συμβαίνουν στο φετινό Survivor All Star με τους παίκτες να φτάνουν μέχρι και σε ανταρσία με απειλές για απεργία ή και αποχώρηση από το ριάλιτι αν δε ληφθούν μέτρα που να τους προστατέψουν. Μάλιστα όλα αυτά έγιναν σε απευθείας επικοινωνία τους με τον Τούρκο παραγωγό Acun Illicali.

Πέντε παίκτες της μπλε ομάδας απείλησαν την παραγωγή όταν μαθεύτηκε ότι τα δύο κορίτσια που είχαν αποβληθεί, Ασημίνα και Κατερίνα Δαλάκα, όταν εξακριβώθηκε ότι είχαν μαζί τους κινητό στη ζούγκλα, δεν είχε αποχωρήσει από τον Άγιο Δομίνικο αλλά παραμένουν χωρίς κινητά σε δωμάτια ξενοδοχείου στο νησί.

Η πιθανή επιστροφή τους καθώς και κάποιες χυδαίες συμπεριφορές από υψηλόβαθμο στέλεχος της παραγωγής, όπως αναφέρουν αναρτήσεις του λογαριασμού survivor_all_star_2023 στο Instagram, ανάγκασαν μία ομάδα παικτών να ζητήσει τηλεδιάσκεψη με τον Acun για να του θέσουν τα θέματα. Ο ίδιος ο παραγωγός θα βρεθεί από μέρα σε μέρα στο νησί για να διευθετήσει όλα τα θέματα.

Εξάλλου η επιστροφή των αποβληθέντων κοριτσιών δεν έγινε ποτέ και οι δύο τους γύρισαν στην Ελλάδα ετοιμάζοντας τη δική τους αντεπίθεση.

Νέα «βόμβα» στο Survivor: Παίκτες φέρονται να κατηγορούν άνθρωπο της παραγωγής για «χυδαία συμπεριφορά» σε βάρος τους (Pics)

Νέα «βόμβα» στο Survivor: Παίκτες φέρονται να κατηγορούν άνθρωπο της παραγωγής για «χυδαία συμπεριφορά» σε βάρος τους (Pics)

dailymedia.com.gr

Source link

“Eίναι αδιανόητο αυτό που συμβαίνει”: Δεν άντεξε και “λύγισε” η Αθηνά Οικονομάκου στον αέρα της εκπομπής

«Μπορεί να είμαι ωμός και κυνικός αλλά λέω αλήθειες»: Δεν αφήνει να πέσει τίποτα κάτω ο Κωνσταντίνος Βασάλος