«Μπορεί να είμαι ωμός και κυνικός αλλά λέω αλήθειες»: Δεν αφήνει να πέσει τίποτα κάτω ο Κωνσταντίνος Βασάλος

Κόντρα στους συμπαίκτες του πήγε ο Κωνσταντίνος Βασάλος αναφορικά με την αποχώρηση του Σώζοντα από το Survivor All Star.

Ο Σώζων Παλαίστρος Χάρος αποχώρησε από το Survivor All Star και οι Μαχητές και οι Διάσημοι κλήθηκαν να διαχειριστούν την επόμενη ημέρα στο reality επιβίωσης όπως παρακολουθήσαμε στο νέο επεισόδιο που ήρθε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες, τη νύχτα της Κυριακής, μέσα από το πρόγραμμα του ΣΚΑΪ.

Σε αυτό, η μπλε ομάδα προσπάθησε να θυμηθεί και να ανασύρει τα καλά στοιχεία του πρώην παίκτη του Survivor All Star. Κάτι που, όμως, προκάλεσε την έντονη αντίδραση του Κωνσταντίνου Βασάλου, ο οποίος μίλησε αιχμηρά στην κάμερα του reality επιβίωσης.

Κωνσταντίνος Βασάλος: «Έφυγε η γκαντεμιά»

Ειδικότερα, ο Κωνσταντίνος Βασάλος σημείωσε χαρακτηριστικά πως: «Το πρωί, που σηκωθήκαμε, κάναμε μια συζήτηση άκρως αστεία. “Θα μας λείψει αυτό” και “ναι, ήταν ένας καλός άνθρωπος”. Εντάξει, ο άνθρωπος δεν πέθανε ούτε και έχει κάνει τίποτα σε εμένα αλλά να λέμε αλήθειες εδώ πέρα. Να λέμε ότι θα μου λείψει εκείνο και όταν ήταν εδώ πέρα λέγαμε μακάρι να φύγει και να τον ψηφίσουμε, δηλαδή δεν το καταλαβαίνω. Μπορεί να είμαι ωμός, να είμαι κυνικός αλλά έκανε πάρα πολύ καλό στην ομάδα αυτή η αποχώρηση».

«Ήρθε, φέραμε μια νίκη στις δύο ομάδες και… έφυγε η γκαντεμιά! Εγώ κάλτσα τον θεωρούσα! Δεν πήραμε τίποτα με τον Σώζοντα οπότε, για μένα, καλώς και έφυγε», συμπλήρωσε ο Κωνσταντίνος Βασάλος. Στα λόγια του ήρθε να συμφωνήσει, δε, η Εύη Σαλταφερίδου που έκανε μια ολοκληρωμένη τοποθέτηση στην κάμερα του Survivor All Star.

«Από τότε που ήρθε ο Σώζων στην ομάδα τα γεγονότα είναι τα εξής. Ο Τάκης έγινε πιο έντονος και, επειδή υπήρχε αυτό το κακό κλίμα από την μεριά του Σώζοντα με όλους τους συμπαίκτες και όχι μόνο με εμένα πλέον, είχαμε αρχίσει να θεωρούμε ότι δεν είναι πια πρόβλημα ο Τάκης και είναι πρόβλημα ο Σώζων. Δηλαδή υπήρχε πολύ άσχημο κλίμα στην ομάδα. Σήμερα όμως και ο Τάκης είναι ήρεμος και εμείς είμαστε ήρεμοι.

 

Νέα «βόμβα» στο Survivor! Παίκτες φέρονται να κατηγορούν άνθρωπο της παραγωγής για «χυδαία συμπεριφορά» σε βάρος τους (Pics)

Σε άσχημη κατάσταση η Ασημίνα θα πάει σε ψυχολόγο μετά την επιστροφή της στο παιχνίδι