“Ούτε όταν έκανες εγχείρηση καρκίνου δεν σε είδα έτσι”: Ανήσυχη η σύντροφος του Κούγια, “λύγισε” ο δικηγόρος

Σε προσωπική εξομολόγηση προχώρησε ο Αλέξης Κούγιας αναφορικά με το πρόβλημα υγείας του, στο δελτίο ειδήσεων του Mega.

Ο γνωστός ποινικολόγος ανέλαβε την εκπροσώπηση συγγενών συνολικά εννέα θυμάτων και τραυματιών από το δυστύχημα στα Τέμπη.

«Ήταν τόσος ο φόρτος εργασίας αυτές τις ημέρες και ήταν η πρώτη φορά που άκουγα περιγραφές. Συγχρόνως είχαν στείλει στο κινητό μου σκηνές από την κηδεία της νεαρής κυρίας 34 ετών στην Κατερίνη της οποίας ο σύζυγος είναι αυτή τη στιγμή στο νοσοκομείο και κινδυνεύει με πολλά προβλήματα στη σπονδυλική του στήλη.

Μου έστειλαν τις σκηνές από την κηδεία και δεν είχα ζήσει δυστυχώς, ευτυχώς θα έλεγα, απευθείας επαφή και δεν ξέρω για ποιο λόγο… Εγώ γενικά είμαι σκληρός άνθρωπος», ανέφερε ο Αλέξης Κούγιας.

Και πέρασε σε μια προσωπική εξομολόγηση: «Να σας πω ότι έχω κλάψει ελάχιστες φορές στη ζωή μου. Μου είπε η σύντροφός μου, “έκανες εγχείρηση καρκίνου και δεν σε είδα μια φορά να στεναχωριέσαι έτσι”. Έχω κλάψει στον θάνατο του πατέρα μου και της μητέρας μου, που κάθισα τέσσερις ώρες στο δωμάτιό της πριν τελειώσει η τελετή της κηδείας της και της ταφής της», ανέφερε ο Αλέξης Κούγιας στο Mega.

 

Έγινε θέαμα η Φουρέιρα: Βγήκε 1η βόλτα με το μωρό μετά τη γέννα και σε όλες έμεινε στο μάτι σε αυτά που φορούσε

Έτοιμος να ντυθεί γαμπρός ο Τεντόγλου: Ποια είναι η αθλητικογράφος Πηνελόπη Γκιώνη που του έκλεψε την καρδιά