Έτοιμος να ντυθεί γαμπρός ο Τεντόγλου: Ποια είναι η αθλητικογράφος Πηνελόπη Γκιώνη που του έκλεψε την καρδιά

Ο Μίλτος Τέντογλου φαίνεται να είναι πολύ ερωτευμένος αυτή την περίοδο.

Ο 24χρονος χρυσός Ολυμπιονίκης και παγκόσμιος πρωταθλητής στο άλμα εις μήκος φαίνεται πως έχει κερδίσει το χρυσό και στην προσωπική του ζωή, αφού όλα δείχνουν πως είναι τρισευτυχισμένος στο πλευρό της αθλητικογράφου Πηνελόπης Γκιώνη.

Η σχέση του Μίλτου Τεντόγλου με την όμορφη Πηνελόπη Γκιώνη φαίνεται πως πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο και μάλιστα, σύμφωνα με όσα αναφέρει δημοσίευμα της εφημερίδας Real life και της δημοσιογράφου Κορύνας Μανταγάρη, είναι έτοιμοι να πάνε τη σχέση τους ένα βήμα παραπέρα και να συγκατοικήσουν.

Μπορεί το πρόγραμμα του Μίλτου Τεντόγλου να είναι ιδιαιτέρως φορτωμένο και μεγάλο μέρος της καθημερινότητάς του να το περνά στους ξενώνες του ΟΑΚΑ ωστόσο, φροντίζει να αφιερώνει πάντα χρόνο και στην κοπέλα του που τον στηρίζει σε κάθε του βήμα.

Η Πηνελόπη Γκιώνη, η οποία καλύπτει δημοσιογραφικά τα αθλήματα του στίβου, λόγω της επαγγελματικής της ιδιότητας, βρίσκεται στο πλευρό του συντρόφου της και κατά τη διάρκεια των αγώνων του σε Ελλάδα και εξωτερικό, φροντίζοντας ωστόσο να κρατά πάντα μια διακριτική στάση.

Ο αθλητισμός και η αγάπη που μοιράζονται για το στίβο ήταν αυτά που τους έφεραν κοντά. Τον Αύγουστο του 2021, όταν ο Μίλτος Τεντόγλου ταξίδευε στο Τόκιο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες, δεν είχε στο μυαλό του τίποτα άλλο παρά το πως θα κάνει την καλύτερη επίδοση.

Τα δυνατά της για να καλύψει τους αγώνες είχε βάλει και η αθλητικογράφος που βρέθηκε στην Ιαπωνία σε επαγγελματική αποστολή. Εκεί, μετά το τέλος των αγώνων γνώρισε τον νεαρό αθλητή και η συνάντησή τους έμελλε να εξελιχθεί σε έναν δυνατό έρωτα.

Ενάμιση χρόνο μετά, είναι αχώριστοι και στηρίζει ο ένας τον άλλο, κάνοντας όνειρα για ένα όμορφο κοινό μέλλον ετοιμάζοντας παράλληλα το σπίτι που θα στεγάσουν τον έρωτά τους.

Πηγή

“Ούτε όταν έκανες εγχείρηση καρκίνου δεν σε είδα έτσι”: Ανήσυχη η σύντροφος του Κούγια, “λύγισε” ο δικηγόρος

“Μάτωσαν” καρδιές τα ουρλιαχτά της μάνας: Σπαραγμός στην κηδεία της 21χρονης Κλαούντιας “Όχι ξανθούλα μου εσύ”