«Παίρνεις όσους κυβέρνησαν τα τελευταία 20-25 χρόνια»: Άγριο ξέσπασμα Τάσου Δούση για τα Τέμπη

Η χώρα μας συγκλονίζεται από την ατελείωτη τραγωδία των Τεμπών, με τους νεκρούς να έχουν φτάσει αυτή τη στιγμή στους 43, με πολλούς παράλληλα τραυματίες και αγνοούμενους.

Τα social media όπως ήταν αναμενόμενο έχουν κατακλυστεί από μηνύματα ενώ πολλοί είναι αυτοί που έχουν εκφράσει δημόσια την οργή και την θλίψη τους. Ανάμεσά τους και ο Τάσος Δούσης, ο οποίος πάντα μοιράζεται τις απόψεις και τα σχόλια του για θέματα της επικαιρότητας, με τα λόγια του πάντα να αποτελούν «γροθιά» στο στομάχι.

Αυτή τη φορά, λοιπόν, ο γνωστός παρουσιαστής και εκδότης δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram ένα βίντεο, μέσα από το οποίο εκφράζει την οργή του για την απελπιστική αυτή κατάσταση στην χώρα μας.

Το βίντεο του Τάσου Δούση για τα Τέμπη που όλοι πρέπει να δουν

«Καλημέρα σας, τι καλημέρα δηλαδή, ψυχρή και ανάποδη είναι η μέρα… Και σκέφτομαι ειλικρινά έτσι όπως πηγαίνω στην δουλειά, να στείλεις το παιδί σου με το τρένο να σπουδάσει και να στο γυρίσει πίσω καμένο, κομματιασμένο και να μην μπορείς να το αναγνωρίσεις! Δηλαδή, πρέπει να πιάσεις διευθύνων σύμβουλο ΟΣΕ, πρόεδρο ΟΣΕ, Υπουργό Μεταφορών, Πρωθυπουργό, Κυβέρνηση κι όσους έχουν κυβερνήσει τα τελευταία 20-25 χρόνια και να τους πετάξεις στην θάλασσα! Για θάλασσα είναι! Είναι δυνατόν;

Σοβαρά τώρα; 25 χρόνια, περάσανε τόσα λεφτά από τα χέρια μας, από την Ελλάδα, Ευρωπαικά πρόγραμμα, Ολυμπιακούς αγώνες, κάναμε τόσα πράγματα και δεν αξιωθήκαμε να φτιάξουμε ένα σύστημα που να επιτρέπει στα τρένα να κυκλοφορούν με ασφάλεια; Είμαστε άξιοι της μοίρας μας! Ντροπή μας!», ακούγεται να λέει ο Τάσος Δούσης.

Survivor All Star Spoiler 02/02: Trailer για γερά νεύρα – Τους έκανε τσακωτούς ο Μπάρτζης! (vid)

Δήμητρα Παπαδήμα: «Ευτυχώς δεν με άκουσε το παιδί μου και δεν γύρισε χθες με το τρένο ως οικονομική λύση»