Πέταξε το γυαλί, έκοψε μαλλί, έγινε “γυναίκα”: Την Ελευθερία του GNTM δεν τη γνωρίζει σήμερα ούτε η Καγιά

.Αγνώριστη η Ελευθερία Καρναβά, το μοντέλο που είχε γίνει γνωστή μέσα από τη συμμετοχή της στο ριάλιτι του Star, Greece Next Top Model.

Η ίδια, λίγα χρόνια μετά το τέλος του ριάλιτι , έχει αλλάξει πολύ. Δεν θυμίζει σε τίποτα το κορίτσι που βλέπαμε στις οθόνες μας.

Η Ελευθερία Καρναβά, βγαίνοντας από το ριάλιτι ξεκίνησε αμέσως τις πρώτες συνεργασίες της. Όσες φόρες μοιράστηκε φωτογραφίες μαζί μας από τις επαγγελματικές της φωτογραφίσεις ήταν πραγματικά άλλος άνθρωπος.

Πέταξε το γυαλί, έκοψε μαλλί, έγινε “γυναίκα”: Την Ελευθερία του GNTM δεν τη γνωρίζει σήμερα ούτε η Καγιά - Εικόνα 1

Το ίδιο συνεχίζει και κάνει και τώρα και οι φωτογραφίες που μοιράζεται μαζί μας στα social media είναι απίθανες και η αλήθεια είναι πως αν κάποιος την συναντούσε τυχαία στο δρόμο, δύσκολα θα την αναγνώριζε.

Να θυμίσουμε πως η Ελευθερία Καρναβά είχε πάρει το golden pass και το γεγονός αυτό είχε φέρει ποικίλες αντιδράσεις.

Δείτε πώς είναι σήμερα στην παρακάτω photo gallery:

Πέταξε το γυαλί, έκοψε μαλλί, έγινε “γυναίκα”: Την Ελευθερία του GNTM δεν τη γνωρίζει σήμερα ούτε η Καγιά - Εικόνα 2Πέταξε το γυαλί, έκοψε μαλλί, έγινε “γυναίκα”: Την Ελευθερία του GNTM δεν τη γνωρίζει σήμερα ούτε η Καγιά - Εικόνα 3Πέταξε το γυαλί, έκοψε μαλλί, έγινε “γυναίκα”: Την Ελευθερία του GNTM δεν τη γνωρίζει σήμερα ούτε η Καγιά - Εικόνα 4Πέταξε το γυαλί, έκοψε μαλλί, έγινε “γυναίκα”: Την Ελευθερία του GNTM δεν τη γνωρίζει σήμερα ούτε η Καγιά - Εικόνα 5Πέταξε το γυαλί, έκοψε μαλλί, έγινε “γυναίκα”: Την Ελευθερία του GNTM δεν τη γνωρίζει σήμερα ούτε η Καγιά - Εικόνα 6Πέταξε το γυαλί, έκοψε μαλλί, έγινε “γυναίκα”: Την Ελευθερία του GNTM δεν τη γνωρίζει σήμερα ούτε η Καγιά - Εικόνα 7

 

Επέστρεψε & “δίκασε” ο Ηλίας Γκότσης: “Αν μιλούσα, στο αεροπλάνο δεν θα ήμασταν μόνο εγώ και ο Πιλίδης”

Νεκρή 33χρονη σε βίλα στη Βουλιαγμένη. Πήγε με φίλη της σε σπίτι επιχειρηματία να περάσουν καλά αλλά…