«Πραγματοποιώ το όνειρό μου»: Τρισευτυχισμένη η Ζώζα Μεταξά, έγινε επιτέλους αυτό που περίμενε εδώ και χρόνια

Η Ζώζα Μεταξά, σε συνέντευξή της στη RealLife και τη δημοσιογράφο Κορύνα Μανταγάρη, μίλησε για το νέο της επαγγελματικό βήμα αλλά και τη σχέση με την κόρη της, Κόνι. Η γνωστή ηθοποιός, που φέτος υπογράφει το σενάριο στην τηλεοπτική σειρά «Μαύρο Ρόδο» του MEGA, δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην προσωπική της ζωή.

«Είχα από μικρή το ταλέντο της συγγραφής και αποφάσισα πριν από τρία χρόνια να πάω σε σχολή. Ήταν πραγματικά αυτό που ήθελα, το όνειρο που είχα από παιδί. Τα συρτάρια μου ήταν πάντα γεμάτα από κείμενα και στίχους», δηλώνει η Ζώζα Μεταξά.

«Λόγω των συγκυριών, της δουλειάς, δεν είχα χρόνο να ασχοληθώ με τη συγγραφή, ούτε και την πολυτέλεια να φύγω στο εξωτερικό για να σπουδάσω. Μόλις αποφοίτησα από τη σχολή σεναρίου, αποφάσισα να δειγματίσω σε ό,τι θεωρούσα ότι είναι κοντά σε μένα. Τους άρεσε και αυτό ήταν. Το «Μαύρο Ρόδο» είναι η πρώτη μου δουλειά και είμαι πολύ τυχερή γιατί κάνει μεγάλη επιτυχία», προσθέτει.

«Από τα πρώτα κείμενα που είδα, ήμουν σχεδόν σίγουρη για την επιτυχία. Δεν υπάρχει συγκεκριμένη συνταγή, βλέπεις το αποτέλεσμα και γράφεις αυτό που θεωρείς ότι πρέπει να γίνει», τονίζει η Ζώζα Μεταξά.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, η Ζώζα Μεταξά αποκαλύπτει ότι επεξεργάζεται μία πιθανή συνεργασία με την κόρη της, Κόνι Μεταξά, η οποία θα ήθελε να δοκιμαστεί περισσότερο στην κωμωδία.

Τέλος, η ηθοποιός δεν παραλείπει να αναφερθεί και στην προσωπική της ζωή, σημειώνοντας: «Είμαι ελεύθερος άνθρωπος, δεν έχω παντρευτεί ποτέ. Χαίρομαι με τη χαρά του παιδιού μου».

Πηγή

«Κάποια παιδάκια»: Το κομμάτι του Φοίβου Δεληβοριά αποτυπώνει μία μεγάλη αλήθεια για τα παιδιά, αλλά και για εμάς

Survivor All Star ασυλία 07/03: Ποια ομάδα θα πάρει την 3η ασυλία; – Διάσημοι ή Μαχητές;