Ρένος Χαραλαμπίδης για Πέτρο Φιλιππίδη: «Η λαϊκή κατακραυγή βιάστηκε πάρα πολύ να φωνάξει»

Η απόφαση του δικαστηρίου για την υπόθεση του Πέτρου Φιλιππίδη, τον έκρινε ομόφωνα ένοχο για δύο απόπειρες βιασμού σε βάρος δύο γυναικών συναδέλφων του και ομόφωνα αθώο λόγω αμφιβολιών για το αδίκημα του βιασμού κατ΄ εξακολούθηση εις βάρος τρίτης γυναίκας.

Μετά τις εξελίξεις στη δικαστική αίθουσα, άνθρωποι του καλλιτεχνικού χώρου κλήθηκαν σχολιάσουν την απόφαση του δικαστηρίου.

Ο Ρένος Χαραλαμπίδης, μιλώντας στις τηλεοπτικές κάμερες τόνισε πως: «Κοιτάξτε, χύθηκε πάρα πολύ αίμα και έγιναν μεγάλοι αγώνες για να μην δικάζουμε σε λαϊκά δικαστήρια. Πάντα το έλεγα, από την αρχή, ότι πρέπει να περιμένουμε την δικαιοσύνη και η δικαστική αρχή είναι ανεξάρτητη».

Στην πορεία, ανέφερε: «Τελικά τα πράγματα δεν ήταν ακριβώς έτσι όπως η λαϊκή κατακραυγή βιάστηκε πάρα πολύ να φωνάξει».

Η αντίδραση του Αλέξανδρου Μπουρδούμη

Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης, ο οποίος όλο αυτό το διάστημα ήταν στο πλευρό της σύζυγου του Λένας Δροσάκη μετά από την απόφαση, έκανε μία ανάρτηση με στα stories του στο Instagram με σαφή αναφορά στην υπόθεση.

«Έστι δίκης οφθαλμός ός τα πανθ’ ορά» έγραψε στην ανάρτησή του. Η φράση αυτή ανήκει στον αρχαία Έλληνα ποιητή, Μένανδρο και σημαίνει: «Υπάρχει το μάτι της δικαιοσύνης που βλέπει τα πάντα».

Δείτε το story του ηθοποιού

Ρένος Χαραλαμπίδης για Πέτρο Φιλιππίδη: «Η λαϊκή κατακραυγή βιάστηκε πάρα πολύ να φωνάξει» - Εικόνα 1

Πηγή

Survivor All Star: Επιστρέφει Ελλάδα η Κατερίνα Δαλάκα – Βατερλό η συνάντηση με τον Ατζούν!

Ένα μεγάλο μπράβο στο Μάκης Παπαδημητρίου που μπήκε στη λίστα με τους καλύτερους ηθοποιούς του κόσμου