Σα να βλέπεις τον Λάκη Κομνηνό σε μελαχρινό: Όλοι μιλάνε για τον 27χρονο Δημήτρη, τόσο γοητευτικός όσο ο πατέρας του

Ο μικρότερος γιός που έχει ο Λάκης Κομνηνός, ασχολείται ενεργά με την πολιτική ως απόφοιτος του τμήματος Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών.

Ο Λάκης Κομνηνός υπήρξε αναμφίβολα ένας από τους πιο γοητευτικούς ηθοποιούς της γενιάς του, έχοντας μία αξιοθαύμαστη καριέρα στον κινηματογράφο αλλά και στην τηλεόραση. Ο 78χρονος σήμερα ηθοποιός, απέχει συνειδητά από τα φώτα της δημοσιότητας, έχοντας αφήσει πίσω του και την πολιτική με την οποία κάποτε ασχολήθηκε ενεργά.

Ωστόσο, τον δρόμο που άφησε πίσω του ο Λάκης Κομνηνός φαίνεται πως ακολουθεί ο μικρός του γιος, Δημήτρης. Ο 27χρονος είναι ο τρίτος γιος του ηθοποιού, τον οποίο απέκτησε από τον δεύτερο γάμου του με τη δημοσιογράφο Τζώρτζια Κοντράρου.

Ο Δημήτρης Κομνηνός ασχολείται με την πολιτική έχοντας θέση μάλιστα υποψηφιότητα ως δημοτικός σύμβουλος στον δήμο της περιοχής του ενώ ομολογουμένως, είναι τόσο γοητευτικός όσο υπήρξε και ο πατέρας του.

Αξίζει μάλιστα να σημειώσουμε πως ο Δημήτρης Κομνηνός, ο οποίος παλαιότερα έκανε αρκετές δημόσιες εμφανίσεις έχοντας στο πλευρό του τον πατέρα του, είναι απόφοιτος του τμήματος Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών του Παντείου Πανεπιστημίου ενώ μέχρι στιγμής, αγαπάει το θέατρο μονάχα ως θεατής.

 

 

“Κάποιες μέρες ξυπνάω στο σκοτάδι”: Καθημερινή πάλη για την Κων/να Σπυροπούλου, είπε όσα λίγες γυναίκες τολμούν

Βίκυ Χατζηβασιλείου: «Δεν σου συγχωρεί ότι κάνεις επιτυχία χωρίς να έχεις ούτε κοιμηθεί με τα αφεντικά ούτε με κανέναν»