Στο πλευρό του Φιλιππίδη η Βίκυ Πρωτογεράκη: “Τους σιχάθηκε όλους. Αν ήμουν στη θέση του κι εγώ θα της έκανα αγωγή”

Η ηθοποιός Βίκυ Πρωτογεράκη μίλησε στην κάμερα του ΣΚΑΪ και στην εκπομπή “Γειά σου” και υποστήριξε για ακόμη μία φορά τον Πέτρο Φιλιππίδη.

Πιο συγκεκριμένα, η ηθοποιός τοποθετήθηκε για τις εξελίξεις στην υπόθεση του Πέτρου Φιλιππίδη, η οποία στη δίκη είχε καταθέσει υπέρ του.

«Ο Πέτρος Φιλιππίδης θα έπρεπε να αθωωθεί και για τις δύο απόπειρες. Θεωρώ ότι θα αθωωθεί στο εφετείο. Αν αυτή η δικογραφία πάει στον Άρειο Πάγο σίγουρα θα γυρίσει πίσω. Έτσι όπως είναι η δικογραφία φτιαγμένη δεν προκύπτει από πουθενά η απόπειρα. Δεν μετάνιωσα που κατέθεσα υπέρ του Πέτρου Φιλιππίδη. Γιατί να μετανιώσω;» δήλωσε η Βίκυ Πρωτογεράκη.

«Αν ήμουν στη θέση του Πέτρου κι εγώ θα έκανα αγωγή στην Πηνελόπη Αναστασοπούλου. Δεν μπορείς να βγαίνεις και να αμφισβητείς τη δικαιοσύνη. Οι ηθοποιοί δεν είναι ούτε δικηγόροι ούτε δικαστές. Δεν είναι σκληρό που ο Πέτρος θα κάνει αγωγή στην Πηνελόπη Αναστασοπούλου. Πιο σκληρό ήταν αυτό που έγινε σε εκείνον», είπε αρχικά η Βίκυ Πρωτογεράκη και συνέχισε:

«Ο Πέτρος δεν θέλει να επιστρέψει στο θέατρο, τους σιχάθηκε όλους. Βλέπω ότι και το παιδί του δεν μπορεί να βρει δουλειά. Τι φταίει το παιδί του; Εγώ θα έλεγα στον Πέτρο να κρατήσει γερά, να μη στεναχωριέται, μπόρα είναι και θα περάσει και πιστεύω πως στο τέλος θα δικαιωθεί».

Το έβαλε η Κέιτ Μίντλετον & ξεπουλάει: Η πριγκίπισσα φόρεσε το κομμάτι ZARA που αναδεικνύει κάθε σιλουέτα

Ντυμένη από πάνω μέχρι κάτω στα λευκά: Η Αλιμπέρτη βγήκε βόλτα στη Γλυφάδα, αλλά όλοι κοιτούσαν το κεφάλι της