«Θαυμάστρια με απειλούσε, γιατί δεν δέχτηκα να πάω για καφέ μαζί της» είπε ο γνωστός ηθοποιός Μέμος Μπεγνής

Ο αγαπημένος ηθοποιός, Μέμος Μπεγνής κάνει λόγο για την αμφισβήτηση που εχει λάβει από ανθρώπους του χώρου του, αλλά και για τις απειλές που εχει δεχτεί στο παρελθόν από θαυμάστρια, όταν πρωταγωνιστούσε στη σειρά «Μη μου λες αντίο».

«Στο ‘Μη μου λες αντίο’ ήταν απίστευτες οι εκδηλώσεις θαυμασμού. Μιλάμε τώρα μια σειρά κάνει επιτυχία με 15% και τότε κάναμε 50% και 60%. Υπήρξε θαυμάστρια η οποία με απειλούσε γιατί δεν δέχτηκα να πάω για καφέ μαζί της», ανέφερε αρχικά ο Μέμος Μπεγνής.

«Με ακολουθήσε η ταμπέλα του ωραίου που σιγά να μην εχει ταλέντο έχω ακούσει πάρα πολλές φορές στη λέξη ατάλαντος. Ξέρω που έχω ταλέντο και που όχι στη ζωγραφική δεν έχω στο θέατρο και την μουσική έχω όμως γινάτι έχουνε περάσει 25 χρόνια και είμαι ακόμα εδώ».

Ο Μέμος Μπεγνής μίλησε και για το πώς δεν του άρεσαν ποτέ τα «πρέπει». «Ζούμε σε μια κοινωνία που προσπαθεί να μας κάνει να πιστεύουμε ότι είμαστε ίδιοι με όλους. οι γονείς πρέπει να μαθαίνουν στο παιδί ότι είναι μοναδικό.

Αν δεν αφουγκραστείς τα δικά σου θέλω, είσαι ένας δυστυχισμένος άνθρωπος. Ποτέ δεν μου άρεσε το ’πρέπει’. Ήθελα να μου εξηγήσεις γινάτι πρέπει να κάνω κάτι».

Survivor All Star: «Έρχεται» ανατροπή με την αποβολή των Α.Χατζηανδρέου και Κ.Δαλάκα – Θα ξαναμπούν στο παιχνίδι;

Στέφανος Τσιτσιπάς: «Αφιερώνω στους δύο ηρωικούς πιλότους τους αγώνες με την Εθνική» (βίντεο)