Τον αποστόμωσε: Η απαράδεκτη ερώτηση του Πέτρου Κωστόπουλου στην Τσιμτσιλή και η ατάκα που τον κόλλησε στο τοίχο(video)

Τη στιγμή που ο Πέτρος Κωστόπουλος την έφερε σε άβολη θέση εξομολογήθηκε η Σταματίνα Τσιμτσιλή στον αέρα της εκπομπής της.

Η παρουσιάστρια του Happy Day εξέφρασε την ενόχλησή της για ένα περιστατικό που της συνέβη στην εκπομπή του Πέτρου Κωστόπουλου. Συγκεκριμένα, η Σταματίνα Τσιμτσιλή εξομολογήθηκε στον αέρα του Happy Day πως όταν βρέθηκε καλεσμένη στο late-night show που παρουσίαζε ο ίδιος πριν χρόνια, δέχθηκε μία ιδιαίτερα προσωπική ερώτηση που την έφερε σε δύσκολη θέση.

«Δεν θα ξεχάσω που είχα πάει κάποια στιγμή καλεσμένη στην εκπομπή του Πέτρου Κωστόπουλου, στο “Βράδυ”, που έκανε ερωτήσεις προσωπικές και λίγο καυτές. Και μου κάνει μία ερώτηση για την πρώτη νύχτα γάμου και του λέω: sorry, αυτή είναι μια προσωπική στιγμή, θέλεις να μου πεις εσύ για την πρώτη νύχτα γάμου; Και δεν μίλησε», περιέγραψε χαρακτηριστικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή στους συνεργάτες της.

«Και του λέω: όπως δεν θέλεις να πεις εσύ, έτσι δεν θέλω κι εγώ. Θέλω να πω ότι κάπου πρέπει να βάζουμε κι εμείς τα όριά μας», τόνισε η παρουσιάστρια για τις αδιάκριτες ερωτήσεις που γίνονται σε συνεντεύξεις.

Αφορμή για την τοποθέτηση που έκανε η Σταματίνα Τσιμτσιλή στάθηκε η απάντηση της Αφροδίτης Γεροκωνσταντή σε ερώτηση που δέχθηκε από δημοσιογράφο σχετικά με το πιο περίεργο μέρος στο οποίο έχει συνευρεθεί ερωτικά.

Ο Πέτρος Κωστόπουλος τότε παρουσίαζε την εκπομπή “Βράδυ” στον ΑΝΤ1.

Δείτε παρακάτω την εν λόγω στιγμή στο 3:18

Τσιμτσιλή για Μικρούτσικο: «Δεν άξιζε στην Όλγα Τρέμη να μάθουν όλοι πώς ήταν η 1η φορά που έκανε έρωτα»(video)

«Την πρώτη ολοκληρωμένη σχέση την είχα σε μεγάλη ηλικία»: Η αποκάλυψη της Καινούργιου & η δύσκολη θέση που βρέθηκε(video)