Τους έκανε μία ερώτηση που κανείς δεν μπορεί να απαντήσει: «Καταπέλτης» η Βίσση για όσους τραγούδησαν μετά τα Τέμπη

Η Άννα Βίσση στάθηκε καταπέλτης απέναντι στους συναδέλφους της, οι οποίοι τραγούδησαν το βράδυ του Σαββάτου, μόλις τέσσερις μέρες μετά την τραγωδία στα Τέμπη και διερωτάται “με τι κέφι τραγούδησαν;”.

Ειδικότερα, η κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» συνάντησε ορισμένους καλλιτέχνες και εκείνοι τοποθετήθηκαν για την απόφαση των συναδέλφων τους, μεταξύ των οποίων και ο Τριαντάφυλλος.

Ο Τριαντάφυλλος σχολίασε αρνητικά τη στάση των συναδέλφων του να ανέβουν στην πίστα και ανέφερε πως αν ήθελαν οι τραγουδιστές, να διοργάνωναν όλοι από κοινού μια συναυλία και να έδιναν τα χρήματα που θα συγκεντρώνονταν στους ανθρώπους που επλήγησαν από την τραγωδία στα Τέμπη.

«Οκ, ναι. Θες να το δεις έτσι; Εγώ μπορώ να σου πω και το άλλο. Θα μπορούσαμε όλοι οι καλλιτέχνες να κάνουμε μια μεγάλη συναυλία, Τρίτη ή Τετάρτη και όλα αυτά τα λεφτά που θα μαζεύονταν να τα δίναμε. Ο καθένας κρίνεται για τις πράξεις του. Εγώ δεν θα τραγουδούσα, όπως και ακύρωσα και τα live μου, όπως ακυρώθηκε και το J2US», υπογράμμισε ο Τριαντάφυλλος.

Και συνέχισε «δηλαδή τώρα το Σάββατο μαζεύτηκαν υπερβολικά λεφτά για να σταλθούν στις οικογένειες; Μαζεύτηκαν πόσοι; 600 άτομα, 700, 1.000; Όλοι οι τραγουδιστές αν μαζευόμασταν σε ένα γήπεδο μεγάλο, πόσο κόσμο θα φέρναμε; Αν είχε οργανωθεί κι είχε διαφημιστεί αυτό; 20.000; 30.000; Αυτά είναι λεφτά για να πάνε εκεί πέρα και όλα τα υπόλοιπα είναι βερεσέ. Σόρρυ παιδιά, πείτε με κομπλεξικό, αλλά αυτή είναι η αλήθεια».

Η Άννα Βίσση κατακεραυνώνει τους συναδέλφους της

Με τα όσα είπε ο Τριαντάφυλλος συμφώνησε και η Άννα Βίσση, η οποία έστειλε ένα μήνυμα στη Χρύσλα Γεωργακοπούλου, ενώ η δημοσιογράφος βρισκόταν στον αέρα της εκπομπής.

Το μήνυμα της Άννας Βίσση για την τραγωδία στα Τέμπη

«Πες του Τριαντάφυλλου “και η Άννα είναι μαζί σου”. Με τι κέφι να τραγουδήσουν; Δεν ήταν θέμα εθνικού πένθους», ανέφερε το μήνυμα της Άννας Βίσση, σύμφωνα με τη δημοσιογράφο.

 

Survivor All Star: «Πόλεμος» Μαρτίκα-Ελευθερίου, την έπιασε να κρυφακούει και την έβγαλε στη… σέντρα – Δείτε βίντεο

«Αισθάνθηκα ξαφνικό κάψιμο…»: Ανησυχία για τον Γρηγόρη Μπάκα, έπαθε έμφραγμα ενώ ήταν σε γύρισμα στο αεροδρόμιο