Τραγωδία στα Τέμπη – Ελεονώρα Μελέτη: «Ήρθε ο άντρας μου και μου είπε “δε θέλω να μεγαλώσει το παιδί μας, θέλω να μείνει μικρό για να το προσέχω”»

Το σοκ από το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη το βράδυ της Τρίτης μάς έχει σημαδέψει. Η Ελλάδα θα θυμάται για πάντα αυτές τις ώρες και τις μέρες. Κανείς δεν θα ξεχάσει αυτή την εθνική τραγωδία. Δεν υπάρχουν λόγια για αυτό το τραγικό συμβάν. Ούτε οι παρουσιαστές τηλεοπτικών εκπομπών και ειδήσεων δεν αντέχουν να συγκρατήσουν τη θλίψη τους ακόμη και μπροστά στην κάμερα.

Φανερά συγκλονισμένη ήταν και η Ελεονώρα Μελέτη στην εκπομπή «Μega Καλημέρα» της Πέμπτης. Η παρουσιάστρια θέλησε να μεταφέρει τα λόγια του συζύγου της, Θοδωρή Μαροσούλη.

Πιο συγκεκριμένα, η Ελεονώρα Μελέτη τόνισε: «Σε πληροφορώ ο άντρας μου σήμερα που είναι ένας πάρα πολύ ψύχραιμος άνθρωπος ήρθε σήμερα το πρωί και μου είπε: “Δε θέλω να μεγαλώσει το παιδί μας, θέλω να μείνει τόσο μικρό για να το προσέχω, να το ελέγχω, να είναι καλά, να μην του κάνουν κακό, να μην πέσει θύμα ενός τροχαίου, να μην μπει σε ένα τρένο που θα συγκρουστεί μετωπικά με ένα άλλο. Είναι σκέψεις που πιστεύω πως τις έχουμε κάνει όλοι οι γονείς αυτά τα τελευταία 24ωρα και ότι και να πούμε είναι λίγο. Όσο και να θέλουμε να συμπαρασταθούμε σε αυτούς τους ανθρώπους δεν ξέρω αν μπορούμε να το πετύχουμε. Τα λόγια δεν ξέρω κατά πόσο μπορούν να απαλύνουν αυτόν τον πόνο. Αυτό το βάθος του πόνου και της ψυχής που θρηνεί τον τόσο ξαφνικό χαμό ενός νέου ανθρώπου».

Μαρίνα Βερνίκου: Το συγκλονιστικό κείμενο για τις μητέρες που έχασαν τα παιδιά τους στα Τέμπη

Survivor All Star trailer (3/3): « Μη μιλάς» – Πέφτουν να φάνε τον Μπάρτζη! Αποκαλύπτει την αλήθεια για Πρίαμο & Ελευθερίου