Αντώνης Καφετζόπουλος: «Δεν είμαστε πια μπαμπάς και γιος – Εγώ είμαι 72 και ο Γιώργος 37»

Ο Αντώνης Καφετζόπουλος και ο γιος του Γιώργος παίζουν για πρώτη φορά μαζί στο θέατρο και μίλησαν στην κάμερα της εκπομπής “Ελένη” για τη συνεργασία τους.

«Μοιραία υποδυόμαστε τον πατέραμε τον γιο, είναι θέμα ηλικιών. Με αυτό το έργο δεν υπήρξαν δεύτερες σκέψεις να παίξω με το γιο μου. Έχουμε μια οικογενειακή παράδοση, δεν ανακατευόμαστε με αυτά που θέλουν τα παιδιά. Είναι πολύ δύσκολο να πείσεις ένα δικό σου άνθρωπο να το ξανασκεφτεί αν δεν κάνει για τη δουλειά. Δεν είμαστε πια μπαμπάς και γιος, εγώ είμαι 72 και ο Γιώργος 37 , είμαστε μεγάλοι άνθρωποι πια. Ποτέ δεν υπήρξα αυστηρός με τα παιδιά μου», σχολίασε αρχικά ο Αντώνης Καφετζόπουλος.

Ο Γιώργος Καφετζόπουλος ανέφερε: «Ο πατέρας μου ήταν το έναυσμα να ασχοληθώ με την υποκριτική γιατί με έπαιρνε από μικρό μαζί σε γυρίσματα και σε θέατρα. Έχω δει παραστάσεις του πατέρα μου πάνω από 50 φορές. Όταν ήμουν πιο μικρός είχα κάποιες ανασφάλειες με το όνομα γιατί ήμουν ντροπαλός. Όταν μου έπαιρναν συνέντευξη μόνο για το ότι είμαι γιος του Καφετζόπουλου μου την έσπαγε λίγο. Ούτε η μητέρα μου , ούτε η Φαίη Κοκκινοπούλου είναι αυστηρές».

Αναφορικά με την οικογένειά τους ο Αντώνης Καφετζόπουλος είπε: «Είχαμε τη φωνή της λογικής, τη γιαγιά. Η μάνα μου προσπαθούσε να μας συγκρατεί. Έχω κάνει διάφορους γάμους , διάφορα διαζύγια και προφανώς δεν ήταν καλές οι επιλογές μου».

Ο Γιώργος Καφετζόπουλος παραδέχθηκε «η παρέα μου είναι η μάνα μου, η Φαίη και ο αδερφός μου, ο πατέρας μου δεν έρχεται».

«Μια φορά είχα ρίξει μια πέτρα σε ένα μηχανάκι και ο πατέρας μου είπε ότι εγώ το έκανα», περιέγραψε ο Γιώργος Καφετζόπουλος.

Κλείνοντας ο Γιώργος Καφετζόπουλος σημείωσε ότι είναι ανοιχτός σε τηλεοπτικές σειρές, και θέλει να γράψει πράγματα και για ταινία και για σίριαλ, αλλά και να παίξει.

«Οι θεραπείες αφήνουν, αντιμετωπίζω χρόνιους πόνους»: Καθηλώνει ο Αντίνοος Αλμπάνης για τον καρκίνο που πέρασε

“Άκου γελοίε τυπάκο”: Ρεπόρτερ που έμεινε άυπνος 48 ώρες στα Τέμπη, “κατακεραυνώνει” τον Αντώνη Κανάκη