«Οι θεραπείες αφήνουν, αντιμετωπίζω χρόνιους πόνους»: Καθηλώνει ο Αντίνοος Αλμπάνης για τον καρκίνο που πέρασε

Ο γνωστός ηθοποιός Aντίνοος Αλμπάνης ο οποίος έχει δώσει τη δική του σκληρή μάχη απέναντι στον καρκίνο έδωσε πρόσφατα μια συνεντευξη και μεταξύ άλλων μίλησε και για την περιπέτεια του με τον καρκίνο.

Πιο συγκριμένα ο ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «After Dark» και μίλησε για την προσωπική του ζωή, το maestro και τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη και αναφέρθηκε και στο πρόβλημα που αντιμετώπισε με την υγεία του και πώς είναι σήμερα.

Αντίνοος Αλμπάνης για τον καρκίνο που πέρασε

«Πλέον, είμαι καλά, δόξα τω Θεώ. Τα δύσκολα έχουν περάσει κι έχουν μείνει πίσω. Αυτό, το οποίο καλούμαι να διαχειριστώ είναι κάποιοι χρόνιοι πόνοι, που έχουν μείνει εξαιτίας των θεραπειών. Τις έχω ολοκληρώσει τις θεραπείες, τώρα απλά εξετάζομαι ανά εξάμηνο για να δουν σε τι κατάσταση βρίσκομαι και αν υπάρχει κάποιος κίνδυνος», είπε χαρακτηριστικά.

«Επειδή δεν έχουν τελειοποιηθεί όμως, οι θεραπείες αφήνουν διάφορα κουσούρια, γιατί καταστρέφουν πέρα από τα καρκινικά κύτταρα κι υγιή κύτταρα και αυτό δημιουργεί προβλήματα στον οργανισμό. Αλλά είμαστε πάρα πολύ αισιόδοξοι, πάρα πολύ χαρούμενοι κι είμαστε εδώ παρόντες και ζωντανοί να μπορούμε να δουλεύουμε, να ελπίζουμε, να κάνουμε όνειρα», συμπλήρωσε.

Τέλος, εξήγησε πως η περιπέτεια που πέρασε με την υγεία του τον έκανε να αναθεωρήσει πολλά πράγματα για τη ζωή του.

«Με όλο αυτό αναθεώρησα πράγματα για τη ζωή, έτσι γίνεται συνήθως. Κακώς όμως, που γίνεται έτσι γιατί δεν πρέπει να φτάνεις στο χείλος του γκρεμού για να επαναξιολογείς τις καταστάσεις και τα πράγματα. Δεν πρέπει να ζορίζεσαι πια σε τόσο μεγάλο βαθμό», καταλήγει.

Αναφέρθηκε και στον Χριστόφορο Παπαλιάτη και το Maestro

Δείτε εδώ ολόκληρη την συνέντευξή του

 

Ελένη Γερασιμίδου: «Η κόρη μου χώρισε, ο γαμπρός δεν ήταν αντάξιος των περιστάσεων, στο καλό να πάει»

Αντώνης Καφετζόπουλος: «Δεν είμαστε πια μπαμπάς και γιος – Εγώ είμαι 72 και ο Γιώργος 37»