Ελένη Γερασιμίδου: «Η κόρη μου χώρισε, ο γαμπρός δεν ήταν αντάξιος των περιστάσεων, στο καλό να πάει»

Στο «Ποιος είναι πρωινιάτικα» μίλησε η Η Ελένη Γερασιμίδου, και τη δημοσιογράφο Νάντια Ρηγάτου, όπου αναφέρθηκε και στον χωρισμό της κόρης της.

«Δυστυχώς τώρα δεν έχω γαμπρό, γιατί χώρισε η κόρη μου. Μια χαρά ήμασταν. Εκείνος δεν ήταν αντάξιος των περιστάσεων. Τέλος πάντων, στο καλό να πάει. Του μαγείρευα κι όλα του τα έκανα», δηλώνει η Ελένη Γερασιμίδου, για τον πρώην άντρα της κόρης της, Αγγελικής Ξένου.

«Νομίζω ότι τώρα είμαστε πιο πολύ φίλες με την κόρη μου. Τώρα μας κάνει τη μαμά, «τα παιδάκια μου», λέει. Όχι ότι ξεκουτιάναμε αλλά έτσι αισθάνεται. Είναι και μοναχοπαίδι και έχει ευθύνες», σημειώνει η ηθοποιός.

«Δεν είναι εύκολο. Χθες πραγματικά έπαιξα με το ζόρι και σήμερα αποφασίσαμε να μην κάνουμε παράσταση, γιατί είναι πολύ οδυνηρό. Βέβαια, πάντα στις δύσκολες εποχές κατέφευγε ο κόσμος στο θέατρο», δηλώνει για την τραγωδία στα Τέμπη η Ελένη Γερασιμίδου και προσθέτει: «Σε δικά μου προσωπικά πένθη, αν δεν είχα το θέατρο, δεν θα τα έβγαζα πέρα».

«Όταν έχασα τον πατέρα μου, ο Σπύρος Παπαδόπουλος ερχόταν κάθε 5 λεπτά στο καμαρίνι μου. Το ίδιο και στην αδελφή μου, όταν ήταν να χειρουργηθεί», εξομολογείται σε άλλο σημείο η ηθοποιός.

 

Με ψηλό, μελαχρινό αγκαλιά στα χιόνια: Σούσουρο με την Παναγιώταρου, δεν είδε την κάμερα και… κάηκε

«Οι θεραπείες αφήνουν, αντιμετωπίζω χρόνιους πόνους»: Καθηλώνει ο Αντίνοος Αλμπάνης για τον καρκίνο που πέρασε