«Δεν έχω κάνει πλαστικές, ούτε γυμναστική, ούτε δίαιτες»: Η Καίτη Γαρμπή μεγαλώνει φυσικά και λέει «όχι» σε επεμβάσεις

Η Καίτη Γαρμπή έδωσε μια εφ’ολης της ύλης συνέντευξη στην Σταματίνα Τσιμτσιλή και την εκπομπή “Happy Day”, στην οποία αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στον σύζυγό της Διονύση Σχοινά, στην καριέρα της, στο αν κάνει αισθητικές επεμβάσεις αλλά και στα δημοσιεύματα που την ήθελαν να χρωστάει στην εφορία, κάτι το οποίο ήταν τελικά αναληθές.

«Ένιωσα την υποχρέωση να βγω να υπερασπιστώ το δίκιο του άντρα μου στο θέμα μ

Όσα είπε η Καίτη Γαρμπή για το εξώδικο του Γιώργου Μαζωνάκη

Αρχικά η Καίτη Γαρμπή είπε: «Ένιωσα την υποχρέωση να βγω να υπερασπιστώ το δίκιο του άντρα μου στο θέμα με τον Γιώργο Μαζωνάκη. Είναι πάντα ο Διονύσης αυτός που ζητάει την ειρήνη, είναι ήσυχος.»!

Και πρόσθεσε: «Μου έφτανε η συγγνώμη η τηλεφωνική (σχετικά με το θέμα στην εφορία). Το περίμενα με ένα πιο μεγάλο τίτλο και μια ξεκάθαρη συγγνώμη. Ο χρόνος που περίμενα την εβδομάδα για να αποκατασταθεί το όνομά μου και η αλήθεια, με ζόρισε. Γι’ αυτό περίμενα κάτι να με ικανοποιήσει πιο πολύ ηθικά».

«Δεν έχω κάνει πλαστικές, ούτε γυμναστική, ούτε δίαιτες»: Η Καίτη Γαρμπή μεγαλώνει φυσικά και λέει «όχι» σε επεμβάσεις - Εικόνα 1

«Αυτά που φορούσαμε τότε… τα ποσά ήταν υπέρογκα, αλλά έβγαιναν και τα χαλούσαμε. Εγώ ήθελα να είναι οι εμφανίσεις μου εκρηκτικές, ήθελα να φοράω τα καλύτερα γιατί ένιωθα εγώ καλά μέσα σε αυτά, να είμαι πρωτοπόρος. Είχα κάνει συνάντηση με τον Ρομπέρτο Καβάλι, πήγαμε στο σπίτι του και μου έπεσε το σαγόνι.»!

Καίτη Γαρμπή: Ο γάμος της με τον Διονύση Σχοινά

«Δεν έχω κάνει πλαστικές, ούτε γυμναστική, ούτε δίαιτες»: Η Καίτη Γαρμπή μεγαλώνει φυσικά και λέει «όχι» σε επεμβάσεις - Εικόνα 2

Συνέχισε η Καίτη Γαρμπή στην συνέντευξη λέγοντας: «Δεν κάνω δίαιτα, δεν κάνω γυμναστική, δεν κάνω τίποτα, δεν υπερηφανεύομαι γι’ αυτό. Το μόνο που κάνω είναι να γυμνάζω τη φωνή μου, να πηγαίνω ακόμα ωδείο. Με πιάνει μερικές φορές ένα άγχος όταν έχω πρεμιέρα και όταν περνάει η εμφάνιση ξαναμπαίνουμε στην κανονική μας ζωή. Αισθητικές παρεμβάσεις θα κάνω άμα βγουν πράγματα τα οποία δεν παραμορφώνουν και δεν πονάνε. Κάνω λίγα πράγματα και αυτά με ζόρι, επειδή είμαι τεμπέλα, καμία μάσκα. Και ένα ψευτομπότοξ όποτε το θυμηθώ»!

και σε άλλο σημείο της συνέντευξης, η Καίτη Γαρμπή είπε: «Είμαστε 25 χρόνια μαζί με τον Διονύση Σχοινά. Και οι δύο εκτιμάμε βαθιά την προσωπική μας ελευθερία, είμαστε μαζί αλλά ουαί κι αλίμονο αν ο καθένας δεν έχει τον χώρο του και την ελευθερία του. Αν ήμασταν 24 ώρες το 24ωρο μαζί, αναπόφευκτα θα υπήρχε σύγκρουση. Ο Διονύσης δεν μου έχει δώσει δικαίωμα, τώρα από εκεί και πέρα… κανείς δεν ξέρει και κανείς δεν θέλει να μάθει. Εγώ τον άνθρωπο μου τον λατρεύω και δεν θα τον έχανα για καμία και για τίποτα… Δεν είναι ωραίο συναίσθημα η απιστία. Δεν θα έχανα ποτέ αυτόν τον πολύτιμο σύντροφο από τη ζωή μου για ένα του ατόπημα, εκτός αν θέλει να φύγει ο ίδιος.

«Δεν έχω κάνει πλαστικές, ούτε γυμναστική, ούτε δίαιτες»: Η Καίτη Γαρμπή μεγαλώνει φυσικά και λέει «όχι» σε επεμβάσεις - Εικόνα 3

Αν ήξερε ο κόσμος ποιοι είναι στην πραγματικότητα κάποιοι άνθρωποι του χώρου, θα είχαν τρομάξει. Δεν θα τους στήριζαν, ούτε καν θα τους μιλούσαν. Εγώ θέλω να είμαι αυτό, να ξέρει ο κόσμος ότι είμαι έτσι. Είμαι απότομη, ολιγόλογη, αιχμηρή; Αυτή είμαι…».

Όχι… θα κάτσει να σκάσει ο Ντέμης: Τα άλλαξε όλα μετά το διαζύγιο με την Δέσποινα Βανδή, σούσουρο με την εμφάνισή του

Ζέτα Μακρυπούλια: Βραδινή έξοδος με τον οδοντίατρο στο Ρέμο – Τι συνέβη στο καμαρίνι του τραγουδιστή (Φωτογραφίες)