Η Ελένη Ανουσάκη «πετσοκόβει» τις σημερινές παρουσιάστριες: «Είναι αστείες, κοντές, αδύνατες, με μπότοξ. Τραγικό!»

Η Ελένη Ανουσάκη σε συνέντευξη που παραχώρησε, μίλησε ανοιχτά για τις σημερινές παρουσιάστριες, τις οποίες χαρακτήρισε αστείες, ενώ μίλησε και για τις πλαστικές επεμβάσεις, που οι περισσότερες κάνουν, για να δείχνουν πιο λαμπερές.

Γιατί η Ελένη Ανουσάκη δεν παρακολουθεί τηλεόραση

-Τηλεόραση παρακολουθείτε;

Δεν βλέπω πολύ τηλεόραση δυστυχώς, γιατί με τρομάζει το μέλλον. Η εύκολη και μη οργανωμένη συζήτηση, η οποία θολώνει τα πάντα και με μελαγχολεί. Στην τηλεόραση και στο ραδιόφωνο μιλούν όλοι πια χωρίς κείμενα. Δεν γίνεται αυτό. Απορώ πώς τα κανάλια και οι ραδιοφωνικοί σταθμοί ανέχονται αυτή την προχειρότητα. Θα σας θυμίσω τι οργάνωση είχε ο Φρέντυ Γερμανός. Παρακολουθώ και την Ιταλική τηλεόραση και εκεί δεν είναι έτσι, υπάρχουν κείμενα. Δεν είναι δυνατόν να γίνονται όλα στο πόδι έχει πέσει το επίπεδο της γνώσης.

Ο χαρακτηρισμός της Ελένης Ανουσάκη για τις Ελληνίδες παρουσιάστριες

-Πώς βλέπετε τις σημερινές παρουσιάστριες;

Και τώρα οι παρουσιάστριες είναι αστείες. Κάτι κοντές αδύνατες ωραίες, αλλά στο πρόσωπο έχουν κάνει όλες μπότοξ, είναι τραγικό. Τα κορίτσια ακούνε τα κελεύσματα της μόδας και πάνε και κάνουν υαλουρονικό οξύ. Πολλές παρουσιάστριες είναι πάρα πολύ όμορφες, όταν όμως καλούνται να χειριστούν σοβαρά θέματα στο δελτίο ειδήσεων δεν μπορούν να βγαίνουν σαν επαρχιώτισσες μανεκέν. Δεν έχουν καλό γούστο. Πρέπει να έχουν έναν σχεδιαστή να τους πει τι θα φοράνε. Έχω συνεργαστεί με εταιρείες αδυνατίσματος και περιποίησης και πάντα ήξερα τι προϊόντα να χρησιμοποιώ. Αυτός είναι και ο λόγος που δεν έχω καταστρέψει το πρόσωπό μου. Το φροντίζω πάρα πολύ. Πρέπει να αποδεχόμαστε τον χρόνο. Δεν πρόκειται να κάνω ούτε μπότοξ ούτε λίφτινγκ. Είδα τις προάλλες μια καλλιτέχνιδα που την ξέρω πολλά χρόνια στην Ιταλία, και έχει γίνει σαν να την φούσκωσαν με σαμπρέλα.

 

«Με τσάκισε, πονάω, είμαι μάνα…»: Σε κακή κατάσταση η Σοφία Αλιμπέρτη, ξέσπασε σε λυγμούς για το δυστύχημα στα Τέμπη

Όλοι σήμερα μιλάνε για τον Αντώνη Κανάκη: Είπε για το δυστύχημα στα Τέμπη αυτό που έπρεπε να πούνε όλοι