«Με τσάκισε, πονάω, είμαι μάνα…»: Σε κακή κατάσταση η Σοφία Αλιμπέρτη, ξέσπασε σε λυγμούς για το δυστύχημα στα Τέμπη

Συγκλονισμένη είναι η Σοφία Αλιμπέρτη με την ανείπωτη τραγωδία που συνέβη την Τρίτη 28/2 στα Τέμπη.

Η Σοφία Αλιμπέρτη έκανε live στο Instagram το βράδυ της Τετάρτης και ξέσπασε για όλους εκείνους που ευθύνονται για τις απώλειες των ανθρώπινων ψυχών. Μάλιστα κάποια στιγμή «λύγισε» λέγοντας πως είναι και εκείνη μάνα και δεν αντέχει να βλέπει τόσο πόνο.

«Πονάω πραγματικά, είμαι μάνα, ταυτίζομαι. Θέλω να σταματήσει αυτό να σταματήσει πραγματικά, δεν μας αξίζει αυτό, δεν μας αξίζει. Τουλάχιστον να έχουν την αξιοπρέπεια και να μην πηγαίνουν εκεί για να κάνουν δήθεν ότι νοιάζονται και ότι όλα θα φτιάξουν και θα αποδοθούν ευθύνες και όλα αυτά.

Μη πηγαίνετε, δεν θέλουμε να σας βλέπουμε δεν μας ενδιαφέρει. Σας έχουμε απαξιώσει πρέπει να το καταλάβετε. Οι πολλοί σας έχουν απαξιώσει οι λίγοι ασχολούνται γιατί κάτι θέλουν από εσάς είναι αλισβερίσι, δεν είναι αξιοκρατικό. Δεν παίρνω συνήθως θέση αλλά κάποια στιγμή νιώθεις ότι πνίγεσαι. Αυτό το “στείλε μου μόλις φτάσεις” με τσάκισε. Έβλεπα τους γονείς να ψάχνει με αγωνία το παιδί τους» ανέφερε με δάκρυα στα μάτια η γνωστή ηθοποιός.

Survivor All Star trailer (3/3): « Μη μιλάς» – Πέφτουν να φάνε τον Μπάρτζη! Αποκαλύπτει την αλήθεια για Πρίαμο & Ελευθερίου

Η Ελένη Ανουσάκη «πετσοκόβει» τις σημερινές παρουσιάστριες: «Είναι αστείες, κοντές, αδύνατες, με μπότοξ. Τραγικό!»