Ιωάννα Τούνη – Δημήτρης Αλεξάνδρου: Ποζάρουν στα χιόνια με τον νεογέννητο γιο τους

Η κακοκαιρία «Μπάρμπαρα» έχει κάνει και επίσημα την εμφάνιση της και δεν είναι λίγες οι περιοχές στην Αττική που έχουν ντυθεί στα λευκά.

Η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου έχουν μετακομίσει στην Πεντέλη και το πρωί που ξύπνησαν είδαν τα πάντα χιονισμένα! Με το που επέστρεψε ο παρουσιαστής από τις τηλεοπτικές του υποχρεώσεις, άρχισε να παίζει στα χιόνια με τη γυναίκα της ζωής του και τον γιο τους.

Μάλιστα, το ζευγάρι δεν δίστασε να μοιραστεί οικογενειακές φωτογραφίες από την εξόρμησή του στο χιονισμένο δάσος δίπλα στο σπίτι του. Η Ιωάννα Τούνη, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου και ο μικρός πόζαραν ως οικογένεια στα χιόνια, πιο ευτυχισμένοι από ποτέ!

Ιωάννα Τούνη – Δημήτρης Αλεξάνδρου: Ποζάρουν στα χιόνια με τον νεογέννητο γιο τους - Εικόνα 1 Ιωάννα Τούνη – Δημήτρης Αλεξάνδρου: Ποζάρουν στα χιόνια με τον νεογέννητο γιο τους - Εικόνα 2 Ιωάννα Τούνη – Δημήτρης Αλεξάνδρου: Ποζάρουν στα χιόνια με τον νεογέννητο γιο τους - Εικόνα 3 Ιωάννα Τούνη – Δημήτρης Αλεξάνδρου: Ποζάρουν στα χιόνια με τον νεογέννητο γιο τους - Εικόνα 4 Ιωάννα Τούνη – Δημήτρης Αλεξάνδρου: Ποζάρουν στα χιόνια με τον νεογέννητο γιο τους - Εικόνα 5 Ιωάννα Τούνη – Δημήτρης Αλεξάνδρου: Ποζάρουν στα χιόνια με τον νεογέννητο γιο τους - Εικόνα 6 Ιωάννα Τούνη – Δημήτρης Αλεξάνδρου: Ποζάρουν στα χιόνια με τον νεογέννητο γιο τους - Εικόνα 7 Ιωάννα Τούνη – Δημήτρης Αλεξάνδρου: Ποζάρουν στα χιόνια με τον νεογέννητο γιο τους - Εικόνα 8 Ιωάννα Τούνη – Δημήτρης Αλεξάνδρου: Ποζάρουν στα χιόνια με τον νεογέννητο γιο τους - Εικόνα 9

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ι ω ά ν ν α Τ ο ύ ν η (@j.touni)

Σωτήρης Τσαφούλιας: «Δεν θα βάλω χαρακτήρα να είναι ΛΟΑΤΚΙ, επειδή είναι της μόδας»

Τριαντάφυλλος κατά Κόρομι: «Ο ύπουλος, ο Ούγγρος»