Σωτήρης Τσαφούλιας: «Δεν θα βάλω χαρακτήρα να είναι ΛΟΑΤΚΙ, επειδή είναι της μόδας»

Ο Σωτήρης Τσαφούλιας παραχώρησε μία συνέντευξη στο κανάλι της COSMOTE TV και αναφέρθηκε στον επερχόμενο τρίτο κύκλο του «Έτερος Εγώ». Ο σκηνοθέτης αναφέρθηκε χαρακτηριστικά στις εξελίξεις του «Έτερος Εγώ – Νέμεσις» και σχολίασε εάν επιλέγει τους ρόλους του με βάση τα πρότυπα της σημερινής κοινωνίας.

Όπως ξεκαθάρισε, όλοι οι ρόλοι μπαίνουν ανάλογα τις ανάγκες του έργου και όχι επειδή κάτι μπορεί να είναι της «μόδας»: «Στη “Νέμεσις” ποντάρω περισσότερο στις γυναίκες περισσότερο από άλλους κύκλους. Όταν προσεγγίζω ένα έργο στη μυθοπλασία δεν λαμβάνω υπόψιν μου τις κοινωνικές συνθήκες. Δηλαδή, δεν θα βάλω έναν συγκεκριμένο ρόλο, δεν θα βάλω έναν χαρακτήρα να είναι ΛΟΑΤΚΙ, γκέι, μαύρος, γυναίκα επειδή αυτό είναι της μόδας ή αυτό ακούγεται» είπε αρχικά.

Στη συνέχεια της συνέντευξης που παραχώρησε σημείωσε: «Τα έργα μου τα έχω ξεχωριστά από τις ειδήσεις και τη ειδησεογραφία. Ό,τι έχει ανάγκη το έργο μου θα το βάλω. Δεν θα το έκανα επί τούτου, επειδή αυτό πουλάει, πάμε να καβαλήσουμε στο άρμα. Όταν η σειρά το έχει ανάγκη, θα κάνω τα πάντα. Οι γυναίκες μου ταιριάζουν πολύ στη ζωή μου, έχουμε χημεία».

Όσον αφορά στις εξελίξεις στον νέο κύκλο της σειράς «Έτερος Εγώ» ο Σωτήρης Τσαφούλιας αποκάλυψε: «Στον τρίτο κύκλο αφήνουμε τον Λαΐνη όπως τον είχαμε αφήσει. Είναι μεταξύ πραγματικότητας και ονείρου. Έχει έρθει άλλος στο ανθρωποκτονιών που υποδύεται η Μαριάννα Τουμασάτου. Γίνεται μία έκρηξη σε γραφείο τελετών και πάνε εκεί μέχρι που υπάρχει πρόβλημα με το απανθρακωμένο πτώμα του ιδιοκτήτη. Μπαίνει μέσα και δεν βγαίνει ποτέ αλλά το πτώμα δεν μπορεί να ταυτοποιηθεί. Ξαφνικά βρίσκεται και ένα πτώμα εκτός Αθηνών σε μία χαράδρα και πάνε και εκεί».

Η τρίτη σεζόν του Έτερος Εγώ – με τίτλο «Νέμεσις» πρόκειται να κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου στις 23:00 στο Cosmote Cinema 1HD. Η αστυνομική σειρά σε σκηνοθεσία του Σωτήρη Τσαφούλια και σενάριο του ίδιου μαζί με την Κατερίνα Φιλιώτου, επιστρέφει ξανά μετά από καιρό.

Πηγή

Survivor All Star Spoiler 06/02| Με νέο “αμόρε” στο Survivor o Μάριος; (vid)

Ιωάννα Τούνη – Δημήτρης Αλεξάνδρου: Ποζάρουν στα χιόνια με τον νεογέννητο γιο τους