Μαριέττα Χρουσαλά: Η σπάνια φωτογραφία με τον μεγάλο της γιο και η ανάρτηση όλο νόημα για την φονική τραγωδία

Κατά τη διάρκεια της τηλεοπτικής αποχής της, η Μαριέττα Χρουσαλά δημιούργησε μια υπέροχη οικογένεια με τον σύζυγό της, Λέοντα Πατίτσα. Το ζευγάρι απέκτησε τρία παιδιά, τον Σπύρο, την Μαργκώ και τον μικρό Κωνσταντίνο και όλα αυτά τα χρόνια ζει στιγμές απόλυτης οικογενειακής ευτυχίας!

Μαριέττα Χρουσαλά: Η σπάνια φωτογραφία του μεγάλου της γιου

Μάλιστα, για πολλά χρόνια το ζευγάρι ζούσε στο Miami εξαιτίας των επαγγελματικών υποχρεώσεων του συζύγου της στην Florinda.

O Σπύρος Πατίτσας είχε τα γενέθλιά του πριν μερικές ημέρες και η μητέρα του θέλησε να του ευχηθεί και δημόσια και το έκανε μια μια ανάρτησή της. Ο Σπύρος είναι το δεύτερο παιδί της Μαριέττας Χρουσαλά και του Λέοντα Πατίτσα.

Η παρουσιάστρια και επιχειρηματίας, που σημειωτέον, αποφεύγει τις πολλές και συχνές αναρτήσεις με τα τρία της παιδιά, δημοσίευσε μια φωτογραφία του Σπύρου για να του ευχηθεί και φυσικά δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στο τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη.

H Μ. Χρουσαλά με τον σύζυγό της δεν δημοσιεύουν συχνά φωτογραφίες με τα παιδιά τους και αποφεύγουν γενικότερα τα φώτα της δημοσιότητας.

«Σήμερα έχει γενέθλια ο Σπύρος μας. Μας δεν μπορώ να βγάλω από το μυαλό μου όλες τις μανούλες εκείνες…», έγραψε , εκφράζοντας με αυτό τον τρόπο τη συμπαράστασή της στις μητέρες που έχασαν εν μια νυκτί τα παιδιά τους.

Μαριέττα Χρουσαλά: Η ανάρτησή της για τα γενέθλια του Σπύρου

Παλαιότερες αναρτήσεις της με τα παιδιά της

Πηγή

Ό Αδωνις έβγαλε είδηση: Ανέλαβε το γραφείο Τύπου του Πορτοσάλτε (βίντεο)

«Προσευχόμαστε για αυτούς τους γονείς, κουράγιο»: Το μήνυμα Καίτης Γαρμπή και Διονύση Σχοινά για την τραγωδία στα Τέμπη