«Προσευχόμαστε για αυτούς τους γονείς, κουράγιο»: Το μήνυμα Καίτης Γαρμπή και Διονύση Σχοινά για την τραγωδία στα Τέμπη

Η εθνική τραγωδία στα Τέμπη δεν έχει αφήσει σχεδόν κανέναν ασυγκίνητο, ο θρήνος είναι πανελλήνιος και σχεδόν καθολικός και ο καθένας έχει διαλέξει τον τρόπο που θα εκφράσει την θλίψη του και ορισμένοι ακόμα και την οργή τους για όλες τις αθώες ζωές που χάθηκαν στις σιδηροδρομικές γραμμές των Τεμπών. Χιλιάδες αναρτήσεων είτε ακόμα και συμμετοχών στις διαδηλώσεις και στις πορείες. Ανάμεσά τους και η Καίτη Γαρμπή και ο Διονύσης Σχοινάς που θέλησαν να στείλουν με την σειρά τους το δικό τους μήνυμα για όλα αυτά που συνέβησαν.

Καίτη Γαρμπή – Διονύσης Σχοινάς: «Προσευχόμαστε για αυτούς τους γονείς, κουράγιο»

Χιλιάδες προσευχές και αναρτήσεις κάνουν την εμφάνισή τους στο διαδίκτυο, με τον κόσμο να εκφράζει τη λύπη του για τις ζωές που χάθηκαν ανάμεσά τους και η ανάρτηση της Καίτης Γαρμπής και του Διονύση Σχοινά εκφράζοντας έτσι την τη λύπη τους για τα τραγικά γεγονότα

Συγκεκριμένα, η Καίτη Γαρμπή δημοσίευσε δύο stories στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, στα οποία η ίδια και ο σύζυγός της ακούγονται να λένε:

«Καλημέρα. Είμαστε πάρα πολύ στενοχωρημένοι με αυτό που έχει συμβεί κι η στενοχώρια μας δεν θα κρατήσει 2-3 ώρες το πολύ, ούτε 2-3 ημέρες. Κουράγιο στους γονείς, έχουμε παιδιά και καταλαβαίνουμε. Στέλνουμε όλη μας την αγάπη και προσευχόμαστε για αυτούς τους γονείς. Κουράγιο».

Δείτε το βίντεο με το μήνυμα Καίτης Γαρμπή και Διονύση Σχοινά

Μαριέττα Χρουσαλά: Η σπάνια φωτογραφία με τον μεγάλο της γιο και η ανάρτηση όλο νόημα για την φονική τραγωδία

«Δεν ντρεπόμαστε λίγο;»: Πυρά Λιάγκα κατά της Πάολα που τραγούδησε σε νυχτερινό κέντρο, 4 ημέρες μετά το δυστύχημα στα Τέμπη