«Πάγωσε η πισίνα μου»: Το χλιδάτο σπίτι του Κώστα Μαρτάκη και η τεράστια πισίνα που έγινε …παγοδρόμιο

Ο Κώστας Μαρτάκης εμφανίστηκε σήμερα μέσω Skype στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή. Ο Κώστας είναι κι εκείνος ανάμεσα σε αυτούς που επηρεάστηκαν από την κακοκαιρία «Μπάρμπαρα» καθώς μέχρι και σήμερα, πολλές περιοχές των βορείων προαστίων είναι ντυμένες στα λευκά.

Κώστας Μαρτάκης: Το πολυτελές σπίτι του

Ο Κ. Μαρτάκης με αφορμή λοιπόν την κακοκαιρία μας έδειξε πλάνα από το σπίτι του στον Διόνυσο αλλά και από το εξωτερικό αυτού, καθώς έχει μια τεράστια πισίνα η οποία είχε σχεδόν παγώσει από το κρύο, ενώ γύρω γύρω ήταν μες το χιόνι.

«Έρχεται και φεύγει το χιόνι. Φέτος δεν είχαμε πρόβλημα με το ρεύμα, έπεσε μόνο ένα 20λεπτο. Οπότε εντάξει, μπορεί να συμβεί αυτό στην καθημερινότητα. Το νερό εδώ λειτουργεί με αντλία, αν δεν έχεις ρεύμα σταματάει», είπε ο Κώστας .

«Κάθε χρόνο θα παγώνει η πισίνα και θα περιμένω τον Φραγκολιά να έρθει να κάνει πατινάζ», είπε με χιούμορ ο Κώστας Μαρτάκης ενώ λίγο πριν κλείσει η σύνδεση βγήκε έξω και μας έδειξε αν όντως έχει παγώσει η πισίνα του.

Κώστας Μαρτάκης: Δείτε τα εντυπωσιακά πλάνα από το σπίτι του  Δείτε επίσης τι είχε δηλώσει ο αδερφός του Κώστα Μαρτάκη πριν λίγες μέρες

 

Θα τα ρίξουν η μία στην άλλη;: Σε απομόνωση και διαφορετικά ξενοδοχεία Ασημίνα – Δαλάκα, επιμένει ότι δεν είχε κινητό

Η κούκλα σύντροφος του Κωνσταντίνου Καζάκου που είναι αισίως στα 53 και η τεράστια διαφορά ηλικίας τους