Πριν γίνει πλούσια & διάσημη: Η 1η φώτο της Χριστίνας Μπόμπα 11 χρόνια πριν, έτσι ξεκίνησε η μεγάλη καριέρα της

Η Χριστίνα Μπόμπα έχει μεγάλη αγάπη για τα social media καθώς είναι μέλος της διαδικτυακής κοινότητας του Instagram εδώ και 11 χρόνια.

Είναι μια πανέμορφη γυναίκα, που τον τελευταίο ενάμιση χρόνο έχει αλλάξει τη ζωή της ριζικά, με τον ερχομό των διδύμων, μιας και μέσα από την γέννησή τους πραγματοποίησε το ποιο σημαντικό και μεγάλο όνειρο της ζωής της.

Η Χριστίνα Μπόμπα με τον Σάκη Τανιμανίδη είναι ένα από τα πιο ευτυχισμένα και αξιοζήλευτα ζευγάρια της ελληνικής σόουμπίζ. Ο γάμος τους, που πραγματοποιήθηκε πριν από μερικά χρόνια στη μαγική Σίφνο, άφησε εποχή και το love story τους, καθώς τα χρόνια περνούν, καλά κρατεί. Όπως έχουν αποκαλύψει οι δυο τους για την γνωριμία τους, συναντήθηκαν για πρώτη φορά στον χώρο που δούλευε η Χριστίνα, με τον Σάκη να την φλερτάρει από την πρώτη στιγμή.

Εκείνη τον ερωτεύτηκε κεραυνοβόλα και έχει δηλώσει μάλιστα πώς από την αρχή είχε καταλάβει πώς πρόκειται για τον έρωτα της ζωής της. Πλέον οι δυο τους ζουν το όνειρο παρέα και η οικογένειά τους είναι ο, τι πιο σημαντικό έχουν. Η Χριστίνα είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media και η αλήθεια είναι πώς πολύ συχνά δημοσιεύει περιεχόμενο από την καθημερινότητά της με τα δίδυμα κοριτσάκια της, αλλά και από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις.

Καιρό τώρα είναι μέλος του Instagram ,από το 2012, και από τότε οι δημοσιεύσεις της ξεπερνούν τις 1.400. Κοιτώντας προς τα παλαιότερα posts της ανακαλύψαμε και ποιό ήταν το πρώτο που έκανε, που δεν ήταν άλλο από μια φωτογραφία σε καλοκαιρινό mood από τις διακοπές της. Η Χριστίνα ήταν από τότε μια κούκλα και το χαμόγελό της άκρως λαμπερό, όπως και τώρα άλλωστε.

Δείτε την παρακάτω gallery:

Λένα Μαντά: «Δεν είχαμε λεφτά ούτε για γάλα για τα παιδιά. Τα παπούτσια μας ήταν τρύπια. Τότε πήρα 1 λαχείο»

Survivor All Star Spoiler 02/02: Trailer για γερά νεύρα – Τους έκανε τσακωτούς ο Μπάρτζης! (vid)