Κρατούσε 7 μισθούς στα χέρια της: Σούσουρο με Αλεξάνδρα Παναγιώταρου στο κέντρο της Αθήνας, όλοι την κοιτούσαν

H Αλεξάνδρα Παναγιώταρου απασχολεί και πάλι τα φώτα της δημοσιότητας, λόγω της οικειοθελούς αποχώρησης του συντρόφου της, Στάθη Σχίζα, από το Survivor All Star, καθώς φήμες έλεγαν ότι η αιτία της αποχώρησής του ήταν η ίδια και η είσοδος τρίτου προσώπου στη σχέση τους.

Ωστόσο, ο φωτογραφικός φακός την “τσάκωσε” να κάνει βόλτα στο κέντρο της Αθήνας, με τον σύντροφό της, Στάθη Σχίζα, κρατώντας μία πανάκριβη τσάντα, αξίας 4.900 ευρώ.

Σε εστιατόριο με τον Στάθη Σχίζα η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου

Όπως ανέφερε ρεπορτάζ της εκπομπής “Super Κατερίνα”, ο φωτογραφικός φακός τους απαθανάτισε να τρώνε σε γνωστό εστιατόριο της Ιεράς Οδού, αδιαφορώντας για τα αδιάκριτα βλέμματα.

Η εντυπωσιακή εμφάνιση της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου με total black look

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου εντυπωσίασε με την total black εμφάνισή της, φορώντας ριμπ μαύρο εφαρμοστό φόρεμα, αμάνικο faux fur τζάκετ και Prada combat boots.

Το αξεσουάρ όμως που τράβηξε τα βλέμματα ήταν η oversized τσάντα Saint Laurent, μία μεγάλη καπιτονέ τσάντα με χρυσό λογότυπο, που έχει γίνει ανάρπαστη, με τιμή περίπου στα 4.900 ευρώ.

Κρατούσε 7 μισθούς στα χέρια της: Σούσουρο με Αλεξάνδρα Παναγιώταρου στο κέντρο της Αθήνας, όλοι την κοιτούσαν - Εικόνα 1 Κρατούσε 7 μισθούς στα χέρια της: Σούσουρο με Αλεξάνδρα Παναγιώταρου στο κέντρο της Αθήνας, όλοι την κοιτούσαν - Εικόνα 2 Κρατούσε 7 μισθούς στα χέρια της: Σούσουρο με Αλεξάνδρα Παναγιώταρου στο κέντρο της Αθήνας, όλοι την κοιτούσαν - Εικόνα 3 Κρατούσε 7 μισθούς στα χέρια της: Σούσουρο με Αλεξάνδρα Παναγιώταρου στο κέντρο της Αθήνας, όλοι την κοιτούσαν - Εικόνα 4

Τζένη Χειλουδάκη: «Ο Νίκος Ευαγγελάτος μου έταζε»

Έγινε 45, μοιάζει 30: H Mατούλα του «Καφέ της Χαράς», 20 χρόνια μετά άλλαξε τελείως ζωή, η αγνώριστη εικόνα της σήμερα