Νίκος Οικονομόπουλος: Πρώτο τραπέζι πίστα η σύντροφός του με τους γονείς της – Δείτε φωτογραφίες

Σχεδόν 6 μήνες μετρά η σχέση του Νίκου Οικονομόπουλου με την Ασημένια Καμτσή, όπως έγινε γνωστό πρόσφατα.

Το μοντέλο και ο τραγουδιστής φαίνεται να γνωρίστηκαν στα γυρίσματα του βιντεοκλίπ στο Παρίσι, για τις ανάγκες ενός τραγουδιού του Νίκου Οικονομόπουλου που κυκλοφόρησε πρόσφατα.

Αν και κρατούν χαμηλό προφίλ, δεν κρύβουν τη σχέση τους. Η Ασημένια Καμτσή πήγε στο νυχτερινό κέντρο, όπου εμφανίζεται ο σύντροφός της και μάλιστα πρώτο τραπέζι πίστα, όπως γράφει το περιοδικό «You», που δημοσίευσε και φωτογραφίες της από το μαγαζί.

Δείτε το βίντεο που προβλήθηκε στο «Happy Day»

Η σχέση τους
Τον τελευταίο καιρό, δημοσιεύματα ήθελαν τον λαϊκό τραγουδιστή να έχει βρει νέα σύντροφο και να είναι ξανά σε σχέση και συγκεκριμένα με το μοντέλο.

Ρεπορτάζ της εκπομπής «Πρωινό μας» επιβεβαίωσε τη σχέση τους πριν από λίγο καιρό.

Η Ασημένια Καμτσή και ο τραγουδιστής ερωτεύτηκαν, κατά τις ίδιες πληροφορίες, στα γυρίσματα του βιντεοκλίπ του τραγουδιού που κυκλοφόρησε πρόσφατα, «Πρέπει, δεν πρέπει», στη Γαλλία.

Είναι μαζί έξι μήνες, ενώ η Ασημένια Καμτσή πηγαίνει τακτικά στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται ο σύντροφός της για να τον απολαύσει στη σκηνή. Και οι δύο επιθυμούν να κρατηθεί η σχέση τους σε χαμηλούς τόνους, την ίδια ώρα που κανένας από τους δύο δεν έχει παραδεχτεί επίσημα ότι είναι ζευγάρι.

Δείτε το βιντεοκλίπ

Πηγή

Πάνος Δημάκης: Η ηλικία, η καταγωγή, οι σπουδές, οι νίκες σε τηλεπαιχνίδια, η «κρυφή» ζωή και το The Chase (βίντεο)

Όλοι τους ζητάνε 1 πράγμα: Καταιγισμός από σχόλια στη νέα φώτο Τανιμανίδη-Μαυρίδη, η απαίτηση των θαυμαστών τους