Όνομα – φωτιά επιστρέφει στο Survivor και κάνει το deal της χρονιάς

Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες, πολλά είναι τα celebrity ονόματα τα οποία σκέφτεται έντονα ο Τούρκος παραγωγός να εντάξει στο Survivor.

Όπως έχουμε ήδη γράψει, το νέο Survivor θα επιστρέψει στους τηλεοπτικούς μας δέκτες στην κανονική του εκδοχή και όχι στην All Star εκδοχή του, ενώ όσο η έναρξη της τηλεοπτικής σεζόν πλησιάζει, πληθαίνουν οι πληροφορίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας σχετικά με τα ονόματα που θα συμμετέχουν στο ριάλιτι.

Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες, πολλά είναι τα celebrity ονόματα τα οποία σκέφτεται έντονα ο Τούρκος παραγωγός να εντάξει στο cast των… κοινών θνητών, με ορισμένους πρώην παίκτες να έχουν ήδη συμφωνήσει για την επιστροφή του.

Μεταξύ αυτών, φέρεται να είναι και ο Τριαντάφυλλος! Η συγκεκριμένη επιλογή ήταν εξαρχής στις προτεραιότητες της παραγωγής, ενώ αν τελικά όντως τον δούμε να επιστρέφει στον Άγιο Δομήνικο, αναμένεται μεγάλη ίντριγκα!

Όνομα-φωτιά στο νέο Survivor! O πιο ιντριγκαδόρος παίκτης επιστρέφει στον Άγιο Δομήνικο και κάνει το deal της χρονιάς

Οι νέοι παίκτες
Στο νέο Survivor θα γίνει αυστηρή επιλογή νέων παικτών, αλλά επειδή ο Τούρκος παραγωγός έχει την άποψη πως πολλούς από τους παίκτες οι οποίοι αποβλήθηκαν νωρίς από το περσινό παιχνίδι ο κόσμος τους αγαπά και θα ήθελε να τους δει περισσότερο, θα γίνει μία «μίξη».

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, κάποιοι από τους παίκτες που θα είναι στο νέο Survivor, είναι ο Άρης Σοϊλέδης, η Κατερίνα Δαλάκα, ο Στάθης Σχίζας, ενώ δεν αποκλείεται να είναι και η Ασημίνα Χατζηανδρέου.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως ο Acun δε θα σταματήσει μόνο σε αυτούς, αλλά έχει την πρόθεση να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη, προκειμένου να πλαισιώσει τους παραπάνω παίκτες με αντίστοιχα μεγάλα ονόματα.

Source link

Οργισμένη ανακοίνωση από τους δικηγόρους οικογένειας Κατσουρή κατά ΣΚΑΙ: «Ποιος γκαιμπελίσκος την σκέφτηκε»

Επισκόπηση του ελληνικού Τύπου: ”Οικονομία” και ”Καμένες Υποσχέσεις” στα πρωτοσέλιδα